Google trainingen op maat van Hayona.

Je bent misschien al een tijdje bezig met het uitzoeken van alle mogelijkheden en opties die Google Ads biedt, maar j komt er gewoon niet uit. Er zijn zoveel mogelijkheden en dit maakt het lastig om er mee te werken. Hayona biedt een perfecte oplossing voor dit probleem: een op maat gemaakte Google Ads training; in-company voor een kleine groep, of bij Hayona voor 1 -2 personen.

Een Google Ads training afgestemd op je eigen situatie

Adwords trainingOm het beste uit Google Ads te halen, is het belangrijk om hier iedere dag aandacht aan te besteden. Enige kennis van het programma is dus wel vereist. Bij Hayona beschikken wij over deze kennis en tijdens de Google Ads training willen wij die kennis met je delen. Ook als je al wel ervaring hebt met het programma kun je de Google Ads cursus volgen. De training wordt namelijk afgestemd op je eigen situatie en je eigen niveau. Dit houdt onder andere in dat we voorbeelden van je eigen Google Ads account gebruiken.

Een aantal voorbeelden van de onderwerpen die we bespreken tijdens de Google Ads training zijn:

  • Inrichten van een Google Ads account
  • Campagnes opzetten en onderhouden
  • Verschillende advertentievarianten inzetten
  • Effectieve en gerichte advertenties aanmaken (targetten)
  • Conversies bijhouden in Google Ads
  • Realiseren van een hoge kwaliteitsscore

Na het volgen van de training kun je direct aan de slag met het verbeteren of aanpassen van je campagnes. Zie je het toch niet zitten om het beheer van Google Ads zelf te doen, dan kun je het uiteraard ook uitbesteden aan Hayona.

Voor meer informatie over een Google Ads cursus kun je ook verder lezen op Adwords-training.nl of de Hayona Google Ads training.

Volg je liever een Google Ads training in een groep met een open inschrijving dan is Frankwatching een goede keuze.

Meer weten over adverteren in Google?

Training aanvragen