Google trainingen op maat van Hayona.

Google trainingGoogle Analytics is een fantastisch systeem waar je heel veel informatie uit kunt halen over je website en campagnes. Maar er zitten zoveel rapporten, instellingen, filters en dashboards in, dat het soms moeilijk is om snel de juiste gegevens te vinden waar je ook concreet iets mee kunt.

Analytics moet daarnaast ook op de juiste manier worden ingericht en gekoppeld aan je website, Google Tagmanager of Google Ads account, om er zeker van te zijn dat de gegevens betrouwbaar zijn en kloppen. Kortom: Google Analytics biedt heel veel mogelijkheden voor online marketing, maar vraagt wel veel tijd en kennis.

Op maat gemaakte Google Analytics training

Bij Hayona beschikken we over deze kennis en die willen wij graag met je delen. Een Analytics training kun je op verschillende manieren afnemen: op maat gemaakte in-company Google Analytics trainingen, groepstrainingen samen met Frankwatching of een praktische training voor 1 -2 personen bij Hayona.

Een maatwerk Analytics cursus sluit dus volledig aan bij je eigen situatie en kennisniveau. Tijdens deze training bespreken we alle onderwerpen van Google Analytics die voor jou belangrijk zijn. Voorbeelden van deze onderwerpen zijn:

  • Implementatie en organisatie van Google Analytics
  • Doelstellingen en trechters instellen
  • Filters aanmaken
  • Analytics dashboards inrichten
  • Interne zoekopdrachten meten
  • Analytics rapporten analyseren en interpreteren
  • Aangepaste rapporten maken

Na het volgen van onze Google Analytics training kun je direct aan de slag met het verbeteren van je website en kun je gratis gebruik maken van onze online marketing kennisbank interpedia.nl.

Kijk voor meer informatie over de Analytics cursus ook op Analytics-training.nl of  op de pagina Hayona Analytics training. Kies je liever een groepstraining met open inschrijving dan is de Analytics training van Frankwatching een goede keuze.

Weten waar uw bezoekers vandaan komen?

Meer informatie